Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Safe Travel

Turvallinen matkailu koronapandemian aikana 

Olemme tehneet kaikkemme, jotta kaikki hygienia- ja turvallisuuskäytännöt ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla koko matkasi ajan. Kuten aikaisemminkin, voit rentoutua ja tuntea olosi turvalliseksi matkustaessasi kanssamme – hotelleissamme, lennoillamme,  lentokenttäkuljetuksessa ja muissa loman aikana järjestettävissä aktiviteeteissa. Seuraamme luonnollisesti eri maiden rajoituksia ja paikallisten viranomaisten vaatimuksia. Lue lisää tästä >>> https://www.tjareborg.fi/matkat/turvallinen-matkailu

Useimmilla mailla on omat hygienia- ja turvallisuusmääräyksensä koskien
esimerkiksi sosiaalisen turvavälin noudattamista yleisillä paikoilla, kaupoissa, liikennevälineissä ja nähtävyyksillä. Myös kasvosuojaimen käyttö saattaa olla pakollista, joten huolehdithan, että sinulla on kasvosuojain mukana liikkuessasi hotellin ulkopuolella.

Pysy ajan tasalla omaa lomakohdettasi koskevista säännöistä. EU:n uudella informaatio-sivuilla https://reopen.europa.eu/sv  on paljon hyvää tietoa.

Jokainen hotelli informoi sisäänkirjautumisen yhteydessä heidän turvallisuusrutiineistaan. Määräykset saattavat poiketa hieman hotellista hotelliin sillä osa rutiineista on suosituksia.

Kreikassa yleisesti on maskipakko busseissa, taxeissa, kaupoissa, pankissa, postissa ja muissa virallisissa toimistoissa. Ulkona ja rannoilla ei ole maskipakkoa mutta sosiaalista turvaväliä tulee noudattaa.