Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Retket

Koronapandemian vuoksi olemme joutuneet supistamaan retkivalikoimaamme pienemmäksi. Tältä sivulta löydät lyhyet kuvaukset kaikista valikoimissamme olevista retkistä. Lähde mukaan, rikastuta lomaasi ja nauti!

Kaikki retkipartnerimme noudattavat turvallisuusrutiineja, jotka ovat Kreikan säännösten mukaisia ​​koronapandemian aikana.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä.

Mikäli varaat retkiä jostain muualta, neuvomme sinua – oman etusi vuoksi – tarkistamaan aina etukäteen, että vakuutukset, turvallisuusasiat ja peruutusehdot ovat kunnossa. Nämä asiat yleensä erottavat luotettavan retkijärjestäjän onnenonkijoista.