Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Saapuminen

Saapumis- ja lähtöpäivänä useat vieraat lähtevät ja saapuvat hotelliin muutaman tunnin sisällä. Tämän vuoksi joskus saattaa olla mahdotonta saada kaikkia huoneita/huoneistoja siivottua, jotta ne ovat käytössä heti aamusta uusien vieraiden saapuessa.

Jos saavut hotelliin aamupäivän aikana, pyydämme sinulta kärsivällisyyttä, mikäli joudut odottamaan jonkin aikaa, että huoneesi saadaan siivottua. Jos lähdet kotiin iltalennolla, pyydämme sinulta samasta syystä ymmärrystä, kun joudut luovuttamaan huoneesi jo muutamia tunteja ennen hotellilta lähtöä, jotta huoneet saadaan siivottua mahdollisimman nopeasti uusille vieraille. 

Corona-pandemian mukaisien uusien hotellisääntöjen mukaan sisäänkirjautuminen hotelliin on aikaisintaan klo. 15:00 ja uloskirjautuminen klo. 11:00 mennessä.

Vastaanotto
Vastaanotto on hotellin keskipiste. Vastaanottovirkailijat ovat yleensä ammattitaitoisia ja päteviä, joten heiltä kannattaa kysyä neuvoja ja vinkkejä. Useissa hotelleissa on myös erillinen "Guest Relations" -tiski, jossa lomalaiset voivat käydä kyselemässä neuvoja ja vinkkejä nähtävyyksistä jne. Autamme sinua mielellämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon, mikäli kielivaikeuksien vuoksi asiaa on muuten vaikea selvittää.

Hotellisäännöt
Sinun ja muiden vieraiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi jokaisella hotellilla on omat säännökset, joita tulee noudattaa. Tietoa hotellisäännöksistä saat hotellin vastaanotosta tai huoneestasi/huoneistostasi.